Hieronder vind je verschillende kaarten sets. Als je op de kaarten klikt vind je meer uitleg. Laat je intuïtie jou leiden naar de set die jou het meeste aanspreekt. Klik hierop en duid aan of ik één kaart, twee kaarten of drie kaarten uit dezelfde kaarten sets voor jou mag trekken. Bij optie vier duid je één kaart uit drie verschillende kaarten sets aan. Ik mail je de kaart(en) met hun betekenis door samen met een geïnspireerde boodschap, wat mij op dat moment voor jou wordt doorgegeven.

Het is absoluut geen voorspelling van de toekomst. Je kan er echter op rekenen dat de boodschappen die naar boven komen, inzichten zullen geven op wat je momenteel nodig hebt o.m. om het hoofd te bieden aan bepaalde situaties, waar je bij jezelf aandacht moet geven, enz. Het heeft de bedoeling om te leren situaties vanuit een ander perspectief te zien en je persoonlijk te ontwikkelen.

Wel vraag ik je om ontvankelijk te zijn voor de boodschappen. Lees deze meerdere malen. Laat ze bezinken. Doe het met de intentie om het in de juiste context te begrijpen.

Als je je zorgen maakt of ergens over piekert mag je daarover altijd een vraag stellen. Ik neem dit mee op in de uitleg, zoals het mij ingegeven wordt.


Reacties

16/06/2020: De juiste kaarten verschijnen altijd op het moment dat ze nodig zijn! Ook al denk je in de eerste instantie: het klopt

                       niet... jawel hoor! Dank dat je op mijn weg gekomen bent. Dank voor de inspirerende boodschap. LdG

13/05/2020: De boodschap is echt ontroerend. Het zijn de realiteiten waarin ik leef. Ze geven me vertrouwen en perspectieven.

                       Dank je wel. K.Q.

11/05/2020: Ik kan het heel goed plaatsen. Eigenlijk zou ik het moeten printen en iedere dag opnieuw lezen. M.C.