VERTROUWEN

Gepubliceerd op 24 april 2020 om 18:58

VERTROUWEN 

Ik heb voor mezelf een kaart getrokken, een boodschap bij de lancering van deze website.

Aartsengel Michaël - Kaart uit de set De Geschenken van de Aartsengelen.

Boodschap van deze kaart:

Aartsengel Michaël vraagt je om positief te blijven en vertrouwen te hebben in de huidige situatie. Deze kaart kondigt aan dat je met een gerust hart blij kunt zijn, want alles wat je momenteel doormaakt is goed en dient een hoger plan, ook al lijkt het aan de buitenkant een chaos te zijn. Iedereen maakt tegenslagen mee die bedoeld zijn om de nodige levenslessen te leren door er met liefde boven te gaan staan. Het is belangrijk dat je je niet laat afleiden als er zulke dingen gebeuren en dat je erop vertrouwt dat het goed zal komen.

Zaken waar je jaren op hebt geleund en gesteund kunnen ineens instorten of verdwijnen en je gevoel van veiligheid onderuithalen. Hoe gek het ook klinkt, dit heeft moeten plaatsvinden, zodat je weer ruimte hebt om te kunnen groeien. Als we aldoor de touwtjes krampachtig willen blijven vasthouden, omdat we ban zijn dat het anders misgaat, dan komt er een moment dat we ze gedwongen moeten loslaten.

Je hoeft geen vrees te hebben dat je liefdevolle plannen mislukken of tekorten zult kennen, maar je dient jezelf wel over te geven en de controle los te laten, zodat je de leiding aan de engelen geeft en datgene waarnaar je verlangt op je pad kan komen. Ook zullen er eerst zaken afgerond moeten worden als afwikkeling van het verleden en dat gaat niet van de ene op de andere dag. Je kunt erop vertrouwen dat alles goed komt zolang je intentie maar zuiver is. Zonder vertrouwen op de liefdevolle Schepping voelen we angst, onveiligheid en onzekerheid. Omgekeerd merken we ook dat angst het vertrouwen in de weg staat.

Wanneer we steeds maar aandacht schenken aan datgene wat ons bezorgd maakt door erover te piekeren, houden we juist de negatieve dingen in stand. 

Door jezelf steeds meer te gaan focussen op de vreugde, positiviteit en liefdevolle aspecten in het leven, zullen angsten meer naar de achtergrond verdwijnen, waardoor negatieve situaties minder zullen voorkomen. Je zult namelijk door positief ingesteld te zijn alleen datgene aantrekken wat je diep in je hart verlangt en dat kan nooit het kwaad zijn.

Geef al je zorgen over aan Aartsengel Michaël, leg ze in zijn handen. Hij is ervoor om je op Aards vlak te beschermen en zal over je huis en je dierbaren waken. Maak je geen zorgen en maak je niet druk. Voor al het goede wordt gezorgd, zodat je je alleen nog maar hoeft te concentreren op jezelf. Want als jij zelf te vertrouwen bent, dan verzekert Aartsengel Michaël je dat je blind op de liefde van het Universum kunt vertrouwen, dat je problemen op een voor mensen onverklaarbare wijze kan oplossen.

Verdere betekenissen van deze kaart:

  • Na regen komt zonneschijn.
  • De steeds terugkerende gedachtes over een project zijn tekenen van Aartsengel Michaël dat je plan oké is, dat je het kunt doorzetten en Goddelijke begeleiding zult ontvangen.
  • Deze kaart kan ook duiden op een blokkade in het basischakra, het centrum dat in verbinding staat met vertrouwen en je veilig voelen.

"Lieve Aartsengel Michäel, ik roep je aan. Neem a.u.b. al mijn angsten en zorgen weg, die mijn vertrouwen in de weg staan en vul mijn geest vervolgens met de blauwe straal van licht, zodat ik opensta voor de kracht van de Schepping en vertrouw op al het goede dat de liefde mij te bieden heeft."

Laat je ook omhullen door Aartsengel Michaëls rode straal van licht, die je een geborgen gevoel van veiligheid geeft in deze situatie:

"Lieve Aartsengel Michaël, omhul mij a.u.b. met de rode straal van licht, zodat mijn gevoel van veiligheid wordt vergroot."

 

Mijn reactie:

Wel, de mensen die mij kennen weten dat ik het een en ander heb meegemaakt op allerlei vlak, zowel hier als in Togo. Ik heb echter nooit de moed of de hoop opgegeven dat het ooit zou keren, integendeel.

Dank zij de tijd die nu stilstaat wegens het fameuze virus, was ik verplicht om in mezelf te keren, te mediteren. Een financiële oplossing te vinden om de projecten in Togo verder te kunnen begeleiden. Nog vier jaar en dan nemen zij het over...

Het idee van deze website is in mij opgekomen.  Totaal nieuw, geen ervaring om het op deze manier te doen. Een mooie uitdaging. Wat zeggen zij? 2% inspiratie, 98% transpiratie? Het is een begin en wie weet naar waar het leidt!

Dus ja, ik heb alle vertrouwen in de toekomst voor mijn project in Togo als voor mezelf op persoonlijk vlak.

Dank je wel Aartsengel Michaël!


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.