MOEDERDAG

Gepubliceerd op 9 mei 2020 om 01:00

Dankzij de Egyptenaren en de Godin ISIS

Elke vrouw is in zich een moeder en elke vrouw verdient een prachtige ruiker bloemen!

Klik hieronder op de link mocht je geïnteresseerd zijn in het ontstaan van Moederdag:

https://tiogatours.be/voorpret/infotheek/geschiedenis/amerika/1914--moederdag-nationale-feestdag/

Een van de vroegst bekende vormen van het vieren van een ‘moeder’ vinden we terug in het oud Egyptische tijdperk (3300 v.C. – 332 n.C.). De Egyptenaren van toen kennen al een jaarlijks terugkerend festival om de godin Isis (*) te vereren, die gold als de moeder der farao’s 

 

(*) Links afbeeldingen van de godin Isis


SERENDIPITY - VOLG DE STROOM

Getrokken kaart nr. 30 uit de set MAGIC OF YOU ORACLE - JOUW MAGISCH ZIJN ORAKEL

BOODSCHAP KAART

Houd er rekening mee dat er kansen om je heen liggen. Ga op in de stroom van het leven; vertrouw het in al zijn licht en schaduwen. Ze hebben je op dit punt gebracht. Misschien zonder je medeweten, ben je op dit moment volkomen klaar voor kansen - vertrouw op je inspanningen en herken de tekenen van serendipiteit die bij je optreden. Dit betekent dat je bent waar je hoort te zijn en doet wat je moet doen. Wees bewust. Vormen van geluk komen om je heen. De vrouw van Serendipity gaat op in de bladeren van het leven en ze verwelkomen haar in hun voedzame en weelderige omhelzing. Net als zij groeit ze in overvloed en kansen - nieuw potentieel ontwaakt. Alles gebeurt op de juiste tijd en plaats, precies zoals het bedoeld is.

POSITIEVE NOOT

Wees een moeder voor jezelf en geef je over in de bladeren van het leven.

Klassieke moederliefde is een dragende kracht. De archetypische Moeder zoogt, verzorgt, troost en koestert. In alle spirituele tradities en mythologieën is er een Moeder Aarde. De aarde draagt al het leven in haar schoot, voedt, ondersteunt, laat tot volle bloei komen en neemt het daarna weer ruimhartig in zich op.

Maar de persoonlijke betekenis van moederliefde is voor iedereen een ander verhaal. Afhankelijk van wat je zelf hebt ervaren, klinkt het geborgen, verstikkend, zacht of kil.

Moederliefde is een vrouwelijke energie, een oerkracht van de schepping, van alles wat is. Ze geeft leven en stroomt door eenieder heen. Elke persoon beïnvloedt andere levens en brengt daardoor verandering in de wereld. Doch, en dat is het grote geheim: je hoeft je niet op anderen te focussen om er daadwerkelijk te zijn voor anderen. Je hoeft je alleen maar op jezelf te richten en met jezelf in het reine te komen. Van jezelf houden, jezelf vervullen met een liefdevol bewustzijn waardoor deze vrouwelijke energie door je heen stroomt en dus automatisch naar anderen toegaat. Wees een moeder voor jezelf, wil je je taak of missie hier op aarde vervullen.

Ieder mens heeft stukken waarmee hij intens kan worstelen. Het zijn emotionele blokkades of negatieve overtuigingen over jezelf. Probeer daar eens naar te kijken met het oog van een moeder. Niet een moeder die alles wil oplossen, maar een moeder die jou echt ziet staan. Die jou ziet in jouw eigenheid. Die jou niet wil veranderen, maar die jou eert om wie jij bent. Voel die moederenergie eens. Je bezit die energie niet. Het is een niveau van innerlijke vibratie waartoe je kan opstijgen. Ze is universeel en is jullie allen gegeven. Het is jullie erfgoed.

Vertel jezelf dat je het hartstikke goed doet, je doet het beste wat je kunt. En fouten maken mag, dat hoort erbij. Gun jezelf te leven, keuzes te maken, vergissingen te maken. Ervaar hoe wonderlijk dit proces is van voortgaande groei en ontdekking. Een ruimte om in alle vrijheid te ontdekken waarin jij als ziel keuzes kunt maken over hoe jij de dingen ervaart. Sta open voor de magie van het leven.

Lichten je ogen op, als je jezelf in de spiegel kijkt? Hoe fantastisch en uniek je wel bent en dat je er mag zijn? Nee? Lees de positieve noot van het Meiklokje.

De dag dat je beseft hoe bijzonder je bent, zullen ook jouw ogen oplichten voor alle mensen, los van hun prestaties en kwaliteiten. Op jouw beurt zal je inzien dat die andere persoon ook op zijn manier wonderlijk is! Het mooie hiervan is: je hoeft geen moeder te zijn om moederliefde te schenken.

Aan alle vrouwen, een fijne Moederdag!

Hartelijke groet,

Dada Denyigban


Wil je leren mediteren?

Dat kan.

Je hoeft je niet te verplaatsen.

We regelen het via Zoom.

Verschillende mogelijkheden en data vind je op mijn websitepagina:

https://www.dadadenyigban.be/aanbod/meditaties

Wens je een persoonlijke boodschap?

Maak jouw keuze op mijn websitepagina:

https://www.dadadenyigban.be/aanbod/persoonlijke-boodschappen 

Discretie verzekerd!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.