DE RATEL

Gepubliceerd op 3 mei 2020 om 07:00

De getrokken kaart uit de set 'Het Mystieke Sjamanen Orakel', als algemene boodschap voor vandaag 03 mei 2020

Betekenis van de kaart:

DE ESSENTIE

De Ratel roept de Spirit aan en draagt het gebed van de sjamaan naar de vier windrichtingen. De ratel zelf lijkt op de Aarde die om zijn as draait. Met behulp van de ratel geeft de medicijnvrouw aan wat haar wens voor de toekomst is en ze sluit dit af met het gebed: ‘Grote Spirit, laat uw wil geschieden’. Deze kaart toont ons dat we voor alles op Aarde mogen bidden en niet alleen voor wat we zelf nodig hebben.

DE UITNODIGING

De Ratel nodigt je uit om met de middelen die de Spirit je aanreikt te werken. Leg de oude patronen opzij. Je gaat bewust een relatie met het goddelijke aan. Het is nu tijd om moedig te zijn. Aarzel niet en laat je niet in de war brengen.

HET MEDICIJN

Je wilt met gefluister, niet met geschreeuw, toegang tot de Schepper krijgen. Wat je probeert volgens je eigen wensen en verwachtingen vorm te geven is er al, staat al voor je klaar. Laat de wereld niet om je eigen gewin draaien. De Schepper schenkt je al de middelen die je nodig hebt en mag gebruiken voor een hoger doel.


POSITIEVE NOOT

Als ik dit aandachtig lees en naar de inspirerende afbeelding kijkt, komt het volgende in mij op:

Wij maken ons zorgen. Wij maken ons teveel zorgen en daarbij denken we vooral aan onszelf. Hoe komen we doorheen deze chaotische tijden? Angstig willen we teruggrijpen naar het oude, het bekende en terug leven op de manier waarop we het gewoon zijn. Onszelf verliezend in een materialistische, jachtige wereld.

Deze kaart nodigt ons uit om de oude gewoonten opzij te leggen. Zo creëren we de kans om een nieuwe manier van leven te ontdekken. Een levenswijze die meer overeenstemt met de essentie, namelijk het zoeken naar wie je bent en wat jouw doel is in dit leven. Dit met respect en liefde voor de ander. Meditaties en gebed leiden jou naar die kern. Hoe meer je dit doet, hoe bewuster je wordt van wat echt telt in dit leven. Heb je het punt bereikt dat je een zielconnectie hebt met de Schepper, het Universum of hoe je het ook noemen wilt, dan zal je waarschijnlijk veel moed nodig hebben. Moed om je intuïtie, ingevingen te volgen. Je eigen angsten en ego te overwinnen om gehoor te geven aan je zielemissie. Als je dit kunt opbrengen, volg je de raad van de medicijnvrouw, namelijk “Laat uw wil geschieden”. Als we hierop durven vertrouwen dan hoeven we inderdaad ons geen zorgen meer te maken. Mensen en middelen komen op wonderbaarlijke wijze naar je toe. Je ziel  zal dan beseffen: ik ben inderdaad niet alleen. Er wordt voor mij gezorgd!

Ik wens jullie allen goede moed en een liefdevolle dag toe.

Dank je wel om deze Positieve Noot te delen. Hiermee help je misschien iemand zonder het te weten.

Van harte,

Dada Denyigban

 

Een interessante link die bij deze positieve noot aansluit:

Matteüs 6, 24-34: Maak je geen zorgen

http://www.bijbelin1000seconden.be/menu/tiki-index.php?page=8e+zondag+door+het+jaar+A+-+evangelie


Wil je leren mediteren?

Dat kan.

Je hoeft je niet te verplaatsen.

We regelen het via Zoom.

Verschillende mogelijkheden en data vind je op mijn websitepagina:

https://www.dadadenyigban.be/aanbod/meditaties

Wens je een persoonlijke boodschap?

Maak jouw keuze op mijn websitepagina:

https://www.dadadenyigban.be/aanbod/persoonlijke-boodschappen 

Discretie verzekerd!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.