SOULMATE - TWEELINGVLAM

Gepubliceerd op 7 juni 2020 om 06:00

Kaart getrokken uit de set Het Kristal - Orakel van Helende Wijsheid als algemene boodschap voor zondag 7 juni 2020

Uitleg kaart:

Twee kristallen naast elkaar roepen een tweelingvlam op: een aanvulling van uw ziel. Dit is wat we bedoelen met een soulmate. Een tweelingvlam verbindt twee mensen in een intieme relatie of verenigt u met een hoger deel van uw ziel.

Zelfinzicht:

Komt uw verlangens naar liefde niet voort uit een zwart gat dat u moet vullen? Zwarte gaten kunt u alleen van binnenuit vullen, door echt van uzelf te houden en alle facetten van uw wezen te integreren. Een tweelingvlam betekent grote intimiteit: wederzijdse spirituele en fysieke afhankelijkheid met een ander.

Toekomst:

Misschien moet u oud hartzeer helen, banden met een ex verbreken of geloften opnieuw formuleren. Bereid u voor op openhartige, intieme, onvoorwaardelijke liefde. Besluit of u een soulmate wilt, met de bijbehorende lessen voor de ziel of een tweelingvlam: een metgezel van uw hart.

Heling:

U heeft niemand nodig om u compleet te maken.

Frequentie: aards of hoog, afhankelijk van het kristal

Chakra: aardster, hart, ziel-ster en sterrenpoort

Tijdvak: elk moment

Rad van de ziel: onvoorwaardelijke, wederzijdse ondersteunende vereniging


Tweelingvlammen: eenheid in individualiteit

Lang voor ik mijn tweelingvlam ontmoette, wist ik dat ik een “deel” was van een tweelingvlam connectie.

Omdat ik op internet veel tegengestelde berichten lees over tweelingvlammen, wil ik in deze blog het een en ander rechtzetten vanuit mijn connectie als tweelingvlam, het zijn van een tweelingvlam én vanuit mijn verbinding met mijn gidsen van de 30ste densiteit en hoger. Vertrouw op je eigen intuïtie om alle informatie die je leest, ziet, hoort te toetsen aan je eigen waarheidsdetector diep binnen in jezelf. Je ziel weet, je ego (persoonlijkheid) blijft twijfelen.

Wat zijn tweelingvlammen

In tegenstelling tot de vele berichten op internet zijn tweelingvlammen twee individuele zielen. Ze zijn dus volledig zonder de ander. Perfect in staat om zonder elkaar te functioneren. Wat niet betekent dat ze elkaar niet “nodig” hebben. Het belangrijkste dat ik mag recht zetten is dat ze NIET elkaars andere helft zijn vanuit een idee van gemis en tekort. Tweelingvlammen zijn geen twee delen van één ziel.

Doordat ze op hetzelfde ogenblik zijn geboren als ziel uit de bron, delen ze dezelfde energie. Ze zijn even oud en de connectie, de zielherkenning die ze delen, is het “oudste” van alle zielconnecties.

https://schoolvoorascensie.be/tweelingvlam-eenheid-individu/


POSITIEVE NOOT

We leven nu eenmaal in een wereld van dualiteit. Je kunt dit best vergelijken met de Yin-Yang. Tegenovergestelden. Ook wij belichamen de vrouwelijke en mannelijke energieën. Het vraagt zelf introspectie om deze energieën in balans te brengen en dan ook in balans te houden. Meestal domineert je ego, je schaduwkant. Maar dat is ook het mooie ervan. Want zonder schaduwkant zal je het licht in jezelf niet vinden. Als je bewust leeft, op een manier dat je werkelijk aan jezelf wilt werken, komen situaties op je pad die je leren om je ego te overwinnen en je over te geven aan onvoorwaardelijke liefde. Wat de kaart hier dan ook als boodschap meegeeft: een soulmate zal je helpen in dit proces, maar wees verwittigd, het is een pijnlijk proces. Een ander kan het werk niet voor jou doen, jij zelf zal telkens weer iets in jezelf, iets van je ego, moeten overwinnen.

En soms moet je door een hel gaan, vooraleer je het licht weer ziet. Achteraf bekeken, is het een groeiproces dat meer dan de moeite waard is. Je komt in je kracht te staan, met begrip en onvoorwaardelijke liefde naar je medemens toe. Wat uiteraard niet wil zeggen dat je je moet laten manipuleren. In je kracht staan, is durven uitkomen voor wie je bent, wat je voelt, wat je wilt en je grenzen af te bakenen. Wat men er ook van denkt. Je gunt dit de ander evenzeer. Wil de ander ‘jouw zijn’ niet respecteren, dan laat je die met liefde los. We zijn hier allen om te leren, om te ervaren, om tenslotte te groeien naar eenheid, één liefdevol geheel…

Met hartelijke groet,

Dada Denyigban


Heb je een prangende vraag?

Zie je het even niet zitten?

Kies voor een persoonlijke boodschap!

Maak jouw keuze op de websitepagina:

https://www.dadadenyigban.be/aanbod/persoonlijke-boodschappen 

Discretie verzekerd!

Wil je leren mediteren?

Dat kan.

Je hoeft je niet te verplaatsen.

We regelen het via Zoom.

Verschillende mogelijkheden en data vind je op de websitepagina:

https://www.dadadenyigban.be/aanbod/meditaties


Ter ondersteuning van 

EMBRACING LIFE VZW

Landbouw en educatieve projecten voor jongeren in Togo, West-Afrika

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.