KOLIBRIE voor VADERDAG

Gepubliceerd op 14 juni 2020 om 06:06

Kaart getrokken uit de set Het Mystieke Sjamanen Orakel als algemene boodschap voor zondag 14 juni 2020

Uitleg kaart:

DE ESSENTIE:

Ondanks dat hij zo klein is, kan de kolibrie grote afstanden afleggen. Hij vliegt tussen Noord, Centraal of Zuid-Amerika om zich te voeden met de zomerse nectar. Dit leuke vogeltje kan heel dapper zijn territorium verdedigen. De kolibrie leert ons om aardig voor onszelf te zijn en ons persoonlijk domein te beschermen.

Deze kaart nodigt je uit een spannende zoektocht te maken en geen acht te slaan op pijn of oud zeer uit het verleden. Ga op zoek naar bloemen en leer te vertrouwen op de roep die je steeds heel zachtjes hoort.

DE UITNODIGING:

Het gezoem dat je hoort is het geluid van de vleugels van de kolibrie die je uitnodigt om ja te zeggen tegen een nieuw avontuur. Dit is niet het moment om stil te blijven staan bij wat er verkeerd is gegaan, maar te vertrouwen op de juistheid van het moment en moedig actie te ondernemen. Vertrouw erop dat succes is verzekerd, ook al wordt je getest en kom je uitdagingen tegen op de weg naar je bestemming. Weet dat alles goed komt omdat het ‘allemaal’ met iets kleins begint.

HET MEDICIJN:

Dit machtige wezentje leert je de rust in de beweging te zien en te vertrouwen op je innerlijk weten. Je kunt zeker zijn van de zoete nectar. Wanneer je niet op het juiste moment handelt, kan dit je reis bederven. Als je het gevoel hebt dat je veiligheid, gemak of het overleven van alledag belangrijker is dan ja te zeggen tegen het verkennen van het onbekende, dan zul je veel harder moeten werken om te bereiken wat je nu overvloedig wordt aangeboden. Breng je gedachten tot rust, zelfs als je een overvolle agenda hebt en koester de vriendelijke stem die je roept om je nieuwe vleugels te gaan proberen.


Kolibrie...

Blij zusje

Nectar waar je naar hunkert!

Alle zoetheid

Van de bloemen

Is de liefde die je hebt gegeven.

 

In de Maya-leer ontwaakt het lied van de Kolibrie. Kolibrie zingt een trilling van pure vreugde. Bloemen houden van dit vogeltje omdat het terwijl het nectar zuigt ook de bloemen bevrucht. Planten bloeien en leven vanwege Kolibrie.

Ze kunnen in elke richting vliegen - omhoog, omlaag, achteruit en vooruit. Kolibrie kan ook op één plek zweven en lijkt onbeweeglijk. Grote Geest heeft de kolibrie gemaakt om iets anders te zijn dan andere gevederde wezens.

Vanwege hun magische eigenschappen worden kolibrie-veren al millennia lang gebruikt bij het maken van liefdesbedels. Er wordt gezegd dat de Kolibrie de liefde oproept zoals geen enkel ander medicijn dat doet en dat kolibrie-veren het hart openen. Zonder een open en liefdevol hart kun je nooit de nectar en pure gelukzaligheid van het leven proeven. Voor broeder en zuster Kolibrie is het leven een wonderland van verrukking - van de ene prachtige bloem naar de andere vliegen, de essenties proeven en de kleuren uitstralen.


POSITIEVE NOOT

Gezegend zijn de vrouwen die een man hebben als Kolibri-energie! Gezegend zijn de kinderen die een vader hebben als Kolibri-energie! De dag van vandaag worden zij bij de uitzonderingen geteld.

Heb je geen deel aan dit geluk en is pijn en leed jouw ervaring? Zoek dan je moed bijeen om dit verdriet te lossen, het blad om te slaan.  Ga de natuur in, zoekt de nectar van de bloemen op. Verwen jezelf door te kijken naar al het mooie om je heen. De natuur is er voor jou. De bloemen zijn er voor jou. De vogels zingen voor jou! En waarom? Omdat je zo bijzonder bent! Laat hun schoonheid en puurheid je hart verwarmen en weet dat alles goed komt, ook met jou!

Hartelijke groet, en aan de vaders : een fijne feestdag!

Dada Denyigban


Heb je een prangende vraag?

Zie je het even niet zitten?

Kies voor een persoonlijke boodschap!

Maak jouw keuze op de websitepagina:

https://www.dadadenyigban.be/aanbod/persoonlijke-boodschappen 

Discretie verzekerd!

Wil je leren mediteren?

Dat kan.

Je hoeft je niet te verplaatsen.

We regelen het via Zoom.

Verschillende mogelijkheden en data vind je op de websitepagina:

https://www.dadadenyigban.be/aanbod/meditaties


Ter ondersteuning van 

EMBRACING LIFE VZW

Landbouw en educatieve projecten voor jongeren in Togo, West-Afrika

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.