KANARIE GEEST - ZING JE EIGEN NUMMER

Gepubliceerd op 24 juni 2020 om 17:25

Kaart getrokken uit de nieuwe set Dierengeest Orakel als algemene boodschap voor woensdag 24 juni 2020

Uitleg kaart:

De Kanarie Geest komt je helpen om je authentieke stem te vinden en uit te drukken wat er in je hart leeft. Bevrijd jezelf om je innerlijke licht te ervaren en laat het schijnen terwijl Kanarie Geest zingt om je te herinneren aan je inherente vreugde en om je te ondersteunen terwijl je je eigen lied verkondigt. Dit is het moment om de wereld te laten weten wie je werkelijk bent. De boodschap van Kanarie Geest is dat je vrij bent om jezelf te zijn en je meest gekoesterde verlangens te uiten. De wereld wil je horen! Als je vraag over een relatie gaat, word je geroepen om volledig jezelf te zijn, want alleen dan zul je harmonie en vreugde vinden.

Onderdruk je je ware stem en probeer je misschien het lied te zingen waarvan je denkt dat mensen het willen horen in plaats van het jouwe? Je creëert een kooi rond je leven wanneer je alleen uitdrukt wat je denkt dat je zal helpen om te passen en te krijgen wat je denkt dat je wilt. Verberg je de echte jij en vertel je anderen een veilig verhaal over jezelf omdat je bang bent dat ze zullen denken dat je te "anders" bent als ze de waarheid wisten? De Kanarie Geest komt om je te helpen jezelf eerlijker en authentieker uit te drukken. Ja, niet iedereen zal je originaliteit willen horen of je uniciteit accepteren. Geef daar geen aandacht aan. Er zullen genoeg mensen, kansen en prachtige nieuwe ervaringen zijn die als bij toverslag op je afkomen zodra je je eigen kooideur opent en vrij vliegt. De Kanarie Geest juicht voor je en wil dat je weet dat je veilig en geliefd bent. Vind je stem en durf je vleugels uit te slaan en hardop te zingen!

De wereld heeft je ware lied nodig.


Opzoekingen op het net geven mij het volgende:

De kanarie, familie van de vink, is afkomstig van de Canarische Eilanden en is vooral gekend om haar gele kleur (kanariegeel). Zij staat symbool voor toverkracht of helende kracht met de stem, verhoogde gevoeligheid, zang, muzikaliteit, stemwerk, creativiteit, vreugde en eenzaamheid. Een kanarie die op de vinger zit van een dame symboliseert lieflijkheid.

Een kanarie in je droom vertegenwoordigt blijdschap en harmonie.

(foto links = Canarische Eilanden)


POSITIEVE NOOT

We kennen het spreekwoord: “ieder vogeltje zingt zoals het gebekt is”. Doch zoals de uitleg van deze kaart en verschillende boodschappen van mijn Positieve Noot het al aangaven: we zijn het verleert om te zingen zoals we gebekt zijn. Van bij de geboorte worden we geconditioneerd. Vooral mijn generatie +65…  en de vorige. Een mooie film die dit aangeeft is  “Dead Poets Society” met Robin Williams in de hoofdrol. Je ziet een evolutie bij je kinderen, kleinkinderen en waarschijnlijk zullen je achterkleinkinderen zich nog meer manifesteren in hun authentiek zijn. Doch opvoeding, onderwijs, media, geloofsovertuigingen, blijven je tegenhouden om het bij jezelf te zoeken, te ontdekken wie je werkelijk bent. Wat betekent jouw waardevol en uniek zijn in deze wereld? Denk je daar ooit over na? Wat kan jij de wereld schenken, iets wat een ander niet bezit? We denken maar al te gemakkelijk, ik ben niet speciaal, ik heb niet echt iets te bieden… maar dan blijf je gevangen zitten in je gouden kooitje zoals jammer genoeg de meeste kanarievogels.

In wezen, als je het bekijkt, dat kleine vogeltje, alleen, eenzaam in haar kooi. Haar situatie? Ze trekt het zich niet aan. Ze fluit haar lied voor een ieder die haar horen wil en vreugdevol springt ze van het ene stokje naar het andere tot het haar tijd is om te gaan. En wij genieten van haar unieke zang die ze vrijelijk geeft.

Wel, als je van ’s morgens tot ’s avonds steen en been zit te klagen en je rondloopt met een gezicht tot op de grond… dan is er wel iets duidelijk mis. Een ander kan dit echter niet voor jou doen. Het is jouw verantwoordelijkheid om je eigen stem te vinden, deze durven te uiten. Dan pas vind je vrede en vreugde met jezelf.

Stof tot nadenken, ook voor mij!

Hartelijke groet,

Dada Denyigban


Heb je een prangende vraag?

Zie je het even niet zitten?

Kies voor een persoonlijke boodschap!

Maak jouw keuze op de websitepagina:

https://www.dadadenyigban.be/aanbod/persoonlijke-boodschappen 

Discretie verzekerd!

NIEUWE KAARTEN SETS!

Wil je leren mediteren?

Dat kan.

Je hoeft je niet te verplaatsen.

We regelen het via Zoom.

Individueel of met vrienden.  Schrijf je in op de websitepagina:

https://www.dadadenyigban.be/aanbod/meditaties


Ter ondersteuning van 

EMBRACING LIFE VZW

Landbouw en educatieve projecten voor jongeren in Togo, West-Afrika

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.