VLINDER GEEST - TRANSFORMATIE IS PRACHTIG

Gepubliceerd op 16 juli 2020 om 10:16

Kaart getrokken uit de set Dierengeest Orakel als algemene boodschap voor donderdag 16 juli 2020

Uitleg kaart:

Boodschap

Wanneer Vlinder voor je fladdert, staat vreugde centraal en de prachtige lichtheid van levend en creatief te zijn in de wereld. Transformatie is onvermijdelijk als je uitgroeit tot je mooiste bekrachtigde zelf. Inderdaad, je zult een aantal ongemakkelijke stadia doormaken terwijl je de vormen van je leven loslaat die niet langer bij de nieuwe jij passen. Zelfs relaties moeten verschuivingen ondergaan om bij je nieuwe opkomende zelf te passen. Focus op de schoonheid en niet op de uitdagingen. Stop met jezelf te serieus te nemen en kies ervoor om speels, liefdevol en vrolijk te zijn.  Vandaag is een dag van vreugde, dus ga op stap! Kijk rond en zie de schoonheid die overal en in iedereen is, ook in jou.

Bescherming:

Transformatie hoeft niet zo traumatisch of dramatisch te zijn als de dingen nu lijken. Onthoud dat verandering de enige echte constante is. Wanneer je je ertegen verzet, creëer je een spanning in jezelf terwijl je weigert het onvermijdelijke te accepteren. Op dit moment ben je misschien de schoonheid en vreugde van het leven vergeten, terwijl het door de seizoenen beweegt, zoals de natuur dicteert. Je wordt geconfronteerd met de huidige omstandigheden. Je weigert je over te geven en kijkt door de lens van gebrek en verlies of je kunt je overgeven aan de genade die je roept om het leven zijn gang te laten gaan, door het verdriet en de teleurstelling heen. Overgave zal je zacht maken en je uitnodigen om je te koesteren in dankbaarheid en door de lens van nieuwsgierigheid te kijken. Dit zijn de sleutels om af te stemmen op het oneindige potentieel dat nu voor u beschikbaar is. Vlindergeest kent de schoonheid en verrukking die je op het punt staat te ontdekken. Laat los en vertrouw erop dat het er voor je is.VLINDERS - Kleuren en de betekenis

Zandkleur beige - neutraal

Blauw - goddelijkheid, oneindigheid, onschuld, kleur van de hemel, kleur van trouw, kleur van Maria, melancholie, oprechtheid

Bruin -  nederigheid, degelijkheid, kleur van de aarde

Geel - licht, luister, glorie, kleur van de zon, Pasen, langzaam

Goud - goddelijkheid, rijkdom, macht

Groen - hoop, groei, leven, slow, toekomst

Grijs - neutraal, geborgenheid, wijsheid, luxe, ouderdom

Koper - onwankelbaar

Magenta - vrolijk

Oranje - warmte, rijkdom

Paars - rouw, ingetogenheid

Purper - gezag, koninklijk

Rood - liefde, hartstocht

Roze - licht dat doorbroken, zachte tedere liefde, blijdschap

Wit - stilte, waarheid, reinheid, tederheid, liefde

Zilver - reinheid, zuiverheid, vast vertrouwen

Zwart - duisternis, diepste rouw

Bron: https://marreiki.wordpress.com/2014/08/06/vlinders-kleur-en-interpretatie/


POSITIEVE NOOT

De kracht die Vlinder ons geeft, lijkt op de lucht. Het is het denken en het vermogen om het denkpatroon te kennen of te veranderen. Dit is de kunst van transformatie.

Als je goed kijkt naar wat Vlinder je probeert te leren, ontdek je dat dit de eindeloze cyclus van zelftransformatie is. De manier om te onderscheiden waar je zich in deze cyclus bevindt, is door jezelf af te vragen:

1) Is dit het eistadium: is het slechts een gedachte of idee?

2) Is dit het larvenstadium: moet ik een beslissing nemen?

3) Is dit de coconfase: ben ik iets aan het ontwikkelen en aan het doen om mijn idee werkelijkheid te laten worden?

4) Is dit het geboortestadium: deel ik mijn voltooide werk?

Als je begrijpt waar je bent, kan het je leren wat je vervolgens moet doen om door te gaan in de cyclus van zelftransformatie.

Het kan je ook lessen leren. Is er behoefte aan verandering in je leven die je niet herkent? Dit kan een mogelijke behoefte zijn aan vrijheid, aan vakantie of de behoefte om een nieuwe baan te zoeken of te creëren. Je denkt misschien dat verandering te moeilijk is en besluit om alles bij het oude te laten omwille van het comfort. Maar door elke mogelijkheid tot verandering uit te sluiten, zeg je dat de moed van Vlinder verloren is gegaan. Waarom vertegenwoordigt Vlinder moed? Buiten de cocon, is er een heel andere, onbekende wereld. Je stapt uit je comfortzone en dat vraagt moed. Deze nieuwe wereld vereist dat je je nieuwe vleugels gebruikt en vliegt!

Met hartelijke groeten,

Dada Denyigban


Heb je een prangende vraag?

Zie je het even niet zitten?

Kies voor een persoonlijke boodschap!

Maak jouw keuze op de websitepagina:

https://www.dadadenyigban.be/aanbod/persoonlijke-boodschappen 

Discretie verzekerd!

NIEUWE KAARTEN SETS!

Wil je leren mediteren?

Dat kan.

Je hoeft je niet te verplaatsen.

We regelen het via Zoom.

Individueel of met vrienden.  Schrijf je in op de websitepagina:

https://www.dadadenyigban.be/aanbod/meditaties

NIEUW AANBOD MEDITATIES!


Ter ondersteuning van 

EMBRACING LIFE VZW

Landbouw en educatieve projecten voor jongeren in Togo, West-Afrika

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.