DE ORCHIDEE PRIESTERES - LOTSBESTEMMING

Gepubliceerd op 30 augustus 2020 om 09:48

Kaart getrokken uit de Set Kuan Yin Orakel als algemene boodschap voor zondag 30 augustus 2020

Uitleg kaart:

De orchideeënpriesteres van je hoogste spirituele bestemming roept nu naar je. Ze inspireert je om je doel te ontdekken en uit te drukken. Je bent aangemoedigd om in je potentieel te leven, met al zijn uniekheid en schoonheid. Haar zoete fluit die diep in je hart speelt, orchideeën en chrysantenbloesems die van haar voeten vallen, ze prikkelt je hart om op zoek te gaan naar je ware zielpassie.

 


De symbolische betekenis van de orchidee

De bloem staat voor luxe, liefde, schoonheid en kracht. In de oude Griekse samenleving stond de plant ook voor vruchtbaarheid. At een man een grote knol van een orchidee dan zou hij een jongen verwekken. Wanneer een vrouw een kleine knol at dan kreeg ze een dochter. Er zijn overigens verschillende varianten van dit bakerpraatje. De naam is afgeleid van het Griekse ‘orchis’, dit betekent, weinig romantisch, teelbal.

Wat betekent een orchidee als cadeau? Een orchidee staat voor: liefde, charme, aanhankelijkheid, schoonheid, luxe, wijsheid en begrip. De bloem hoort bij een 14-jarig huwelijksfeest. Daarnaast horen orchideeën bij het sterrenbeeld Waterman.

Bron: https://dier-en-natuur.infonu.nl/bloemen-en-planten/101780-symbolische-betekenis-van-bloemen.htmlPOSITIEVE NOOT

Wel, dit is een boodschap die ik zelf ook kan gebruiken!

Maar al te vaak worden we verleid om naar de media te kijken, te luisteren. Je wordt volgepropt met allerlei informatie en wat is waar? Ook ik heb hieraan toegegeven de laatste dagen en het helpt mij niks vooruit! Het kan echter geen kwaad. Des te meer besef je die prikkel om op zoek te gaan naar je ware zielpassie. Het mooie is dat je je steeds kunt herpakken. Het is een kwestie om er bewust tijd voor uit te trekken. Een stil moment met jezelf, Eventueel met een zacht meditatief deuntje op de achtergrond, keer je inwaarts en maak je kennis met jezelf, je potentieel, je uniek-zijn. Je vindt de kracht om je angsten te overwinnen, je gaven te delen al word je niet altijd begrepen. Begrepen worden hoeft ook niet. Het belangrijkste is dat je je zielspassie vindt, daar uiting aan geeft. Al merk je het niet, het delen van jouw authenticiteit beïnvloed mensen op een manier dat alleen het Universum weet. Als je je hieraan kunt overgeven en resultaten in het midden laat, bloeit jouw hart open en weet je dat je deel uitmaakt van één groot geheel.

Met warme groet,

Dada Denyigban


Heb je een prangende vraag?

Zie je het even niet zitten?

Kies voor een persoonlijke boodschap!

Maak jouw keuze op de websitepagina:

https://www.dadadenyigban.be/spiritueel-aanbod/persoonlijke-boodschappen

Discretie verzekerd!

 -> PROMOTIE: TREKKING 1ste KAART GRATIS TOT EIND AUGUSTUS 2020!

Wil je leren mediteren?

Dat kan.

Je hoeft je niet te verplaatsen.

We regelen het via Zoom.

Individueel of met vrienden.  Schrijf je in via de websitepagina

https://www.dadadenyigban.be/aanbod/meditaties

 


Ter ondersteuning van 

EMBRACING LIFE VZW

Landbouw en educatieve projecten voor jongeren in Togo, West-Afrika

 

->  PROMOTIE -ARTIKELEN TE KOOP -50% tot eind augustus 2020  <-

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.