WELKE RICHTING?

Gepubliceerd op 13 september 2020 om 09:40

Kaart getrokken uit de nieuwe set De Kunst van Manifestatie Orakelkaarten als algemene boodschap voor zondag 12 september 2020

Uitleg kaart:

Je hebt een keerpunt in je leven bereikt.

Wees niet bang om de verkeerde weg in te slaan ...

Als je beseft dat elke stap op elk moment van je reis, een leermoment is, dan zal je beseffen dat er GEEN verkeerde weg of manier is. Alleen een oneindige winst van uw persoonlijke groei en evolutie.

Aanvullende berichten en begeleiding.

Je staat voor een belangrijk keerpunt in je leven!

Deze kaart verzekert je ervan dat er geen verkeerde richting is en dat welke koers je ook kiest, dat op dit moment de juiste voor jou is.

Soms kan je je overweldigd of angstig voelen als je moet kiezen welke richting uit te gaan. Probeer dan de volgende oefening:

Mediteer een 10-tal minuten. Denk, een voor een, aan de verschillende keuzes die je tot je beschikking hebt. Sta nu toe dat je geest afdwaalt in elk van de verschillende scenario's, terwijl je je voorstelt dat ze je huidige realiteit zijn. Let bij het binnengaan van elk van deze denkbeeldige situaties op hoe je je voelt in uw lichaam. Merk je spanning op? ... of opluchting, of geluk? Gebruik deze informatie om je te helpen bij het nemen van jouw beslissing. Deze gevoelens mag je vertrouwen.POSITIEVE NOOT

Al sta je er niet bij stil, elke seconde maak je een beslissing. Elke daad, elk woord, elke gedachte, heeft niet alleen invloed op jouw leven, het beïnvloedt ook dat van anderen! Het creëert elke seconde een nieuwe situatie. Besef je nu, als je hierover nadenkt, dat je je eigen realiteit regisseert? Dat de manier waarop je reageert in een situatie, ook de gevolgen die hieruit voortvloeien, beïnvloedt?

Nadat ik uit mijn slachtofferrol stapte en mijn leven zelf in handen nam veranderde ook mijn leven. Ik heb toen besloten om elke negatieve gedachte, elk negatief gevoel om te buigen naar het positieve. Noch een persoon, noch een situatie kunnen bepalen hoe ik mijn dag beleef. Ik beslis of ik de dag gelukkig doorbreng of niet.

Deze visie leerde mij wie ik in werkelijkheid ben en dat ik met mijn plus- en minpunten, best oké ben.

Als ik een moeilijke beslissing moet nemen, luister ik naar mijn gevoel en niet naar mijn ego. Want mijn ego is vooral gefocust op wat anderen van mij denken en is gebaseerd op angst.  Hoe dan ook, welke richting of beslissing je neemt, in wezen is die nooit verkeerd omdat je er altijd iets uit leert!

Met hartelijke groet,

Dada DenyigbanHeb je een prangende vraag?

Zie je het even niet zitten?

Kies voor een persoonlijke boodschap!

Maak jouw keuze op de websitepagina:

https://www.dadadenyigban.be/spiritueel-aanbod/persoonlijke-boodschappen

Discretie verzekerd!

Wil je leren mediteren?

Dat kan.

Je hoeft je niet te verplaatsen.

We regelen het via Zoom.

Individueel of met vrienden.  Schrijf je in via de websitepagina

https://www.dadadenyigban.be/aanbod/meditaties


Dada Denyigban steunt

EMBRACING LIFE VZW

Landbouw en educatieve projecten voor jongeren in Togo, West-Afrika

Jij ook ?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.