CONFLICTOPLOSSINGEN & VREUGDE

Gepubliceerd op 2 oktober 2020 om 20:01

Kaart getrokken uit de set Engelen, Goden en Godinnen als algemene boodschap voor zondag 4 october 2020

Uitleg kaart:

GOD VAN CONFLICTOPLOSSINGEN

Je wordt aangemoedigd om afstand te nemen van een actueel conflict.

Door deze kaart te trekken, word je aangemoedigd om een huidige situatie die conflicten in uw leven veroorzaakt te ontlopen. Begrijp dat het weglopen van deze situatie geen teken van zwakte is, maar eerder een teken van kracht. In dit geval valt er niets te bewijzen of te winnen door te vechten. Het universum heeft dit conflict op je weg gelegd om je naar je ware pad te leiden. Zegen alle betrokkenen en laat los. Door je los te maken van deze situatie, gaan er nieuwe mogelijkheden en kansen voor je open.

Uitleg kaart:

ENGEL VAN VREUGDE

Er staat iets wonderbaarlijks en magisch te gebeuren.

Dit is een tijd om blij te zijn: vier en waardeer alles wat je tot nu toe hebt bereikt. Kijk terug op je leven en bedank voor al je ervaringen. Zelfs de tegenslagen die je de afgelopen tijd hebt meegemaakt, hebben je op de een of andere manier gediend. Iets wonderbaarlijks en magisch staat op het punt naar voren te komen als gevolg van een recent contact of een ervaring die op dat moment nogal zinloos leek.

De Engel van Vreugde is hier om je te vertellen dat je het verdient om alles te zijn en te hebben wat je hart werkelijk verlangt en dat je leven op de rand staat van een wonderbaarlijke transformatie.

Je verdient vreugde en geluk, want je bent een gezegend kind van het universum. Vreugde is een staat van waardering en liefde voor het hele leven, maar toch zijn we zo vaak geconditioneerd om geen vreugde in ons leven te accepteren. Sluit nu je ogen en zeg tegen jezelf dat je het verdient om blij te zijn en dat je vanaf dit moment vreugde in je leven accepteert, ongeacht de omstandigheden waarin je je bevindt.



POSITIEVE NOOT

Twee kaarten kwamen tevoorschijn deze keer. Het ene staat niet los van de ander! Zit je midden in een conflict, wel, dan ben je helemaal niet gelukkig…, niet? Soms zijn conflicten helemaal niet op te lossen. Dan sta je voor de keuze: ga je er verder op in om je gelijk te halen? Of ben je wijzer? Je laat het zo omdat je weet dat je gelijk hebt en de ander niet in staat is om het te begrijpen. De eerste keuze zaait verdeeldheid, onbegrip, haat. De krantenkoppen staan er bol van de laatste tijd. Nochtans leeft iedereen in zijn eigen waarheid, op dit moment, waar hij of zij in het leven staat. We kunnen echter niet van een ander eisen om jouw waarheid te zien en te begrijpen. Wie zijn wij om te oordelen? Is het dan niet wijzer om je uit het conflict terug te trekken en je tegenstander in zijn waarde te laten? Met respect voor wie hij is, voor wat hij meemaakt en moet ervaren in dit leven? Met liefde voor die persoon?

Ook op familiaal vlak kan je in situaties terechtkomen dat er een breuk plaatsvindt. Dat neemt niet weg dat je van deze persoon blijft houden en je de deur voor hem of haar openhoudt.

Als je dit perspectief voor ogen kunt houden, ja, dan is er een weg om gelukkig te zijn, niettegenstaande al het tumult om je heen. Gelukkig zijn is een keuze die je elke dag, elk moment opnieuw maakt. Dankbaar zijn voor het alledaagse, waar je niet

bij stilstaat, voor de kleinste dingen. Je hebt een dak boven je hoofd, lopend water, een kast met kleren, ik zeg zomaar wat… Als je kunt focussen op die fijngevoeligheid van dankbaarheid en gelukkig zijn, dan trek je het magische aan. Dan voel je dat er iets moois op je afkomt. Je laat het universum zijn werk doen 😊!

Zowel op wereld niveau als op persoonlijk vlak, zijn dit tijden die we moeten meemaken, moeten doormaken. Met een positieve ingesteldheid, wetende dat er betere tijden zullen komen, gaat het gemakkelijker. Kies ervoor om de moeilijke situaties die je in je leven tegenkomt met dankbaarheid tegemoet te gaan en wees gelukkig.

Met warme groet,

Dada Denyigban


Heb je een prangende vraag?

Zie je het even niet zitten?

Kies voor een persoonlijke boodschap!

Maak jouw keuze op de websitepagina:

https://www.dadadenyigban.be/spiritueel-aanbod/persoonlijke-boodschappen

Discretie verzekerd!

Wil je leren mediteren?

Dat kan.

Je hoeft je niet te verplaatsen.

We regelen het via Zoom.

Individueel of met vrienden.  Schrijf je in via de websitepagina

https://www.dadadenyigban.be/aanbod/meditaties


Dada Denyigban steunt

EMBRACING LIFE VZW

Landbouw en educatieve projecten voor jongeren in Togo, West-Afrika

Jij ook ?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.