HOOGGEVOELIG - Aartsengel Haniël

Gepubliceerd op 10 oktober 2020 om 18:53

Kaart getrokken uit de set De Geschenken van de Aartsengelen als algemene boodschap voor zondag 11 oktober 2020

Uitleg kaart:

Aartsengel Haniël stuurt je deze kaart om aan te geven dat je een hooggevoelig persoon bent. Diep vanbinnen weet je het antwoord op je vraag al, omdat je hierover bepaalde gevoelens hebt gehad. Als je inzit over een situatie en een ongemakkelijk, raar of ziekmakend gevoel ervaart, dan betekent dit dat je hoogstwaarschijnlijk andermans energieën, gevoelens of emoties hebt overgenomen. Het zal je goed doen om je hiervan bewust te worden door vanaf nu onderscheid te leren maken tussen jouw ware gevoelens en de gevoelens die van anderen afkomstig zijn.

Hooggevoeligheid is een gave waar je veel profijt van kunt hebben en anderen mee kunt helpen. Maar dan zul je eerst moeten leren begrijpen dat je onverklaarbare pijnen of een ziekmakend gevoel van anderen kunt hebben overgenomen. Je merkt het vooral als je in een menigte mensen bent, zoals bijvoorbeeld op een verjaardagsfeest of in een supermarkt. Je kunt ineens misselijk worden of hoofdpijn krijgen, omdat je (negatieve) energieën van anderen aanvoelt en onbewust overneemt. Je staat dan te veel open en bent daardoor continu ontvankelijk voor allerlei invloeden. Door dit te weten wordt het makkelijker om je ervoor af te sluiten en alleen energieën op te roepen die jou of anderen van dienst kunnen zijn. Bijvoorbeeld tijdens het geven van een kaartlegging. Door je gevoeligheid voor andermans gevoelens en emoties kun je ook verward raken en loop je grote kans in een negatieve stroom terecht te komen. Je raakt dan verstrikt in het web van de ander, waardoor jij niet meer vooruit komt, omdat je dan als het ware 

onbewust wordt voortgedreven. Aartsengel Haniël bevestigt je dat je niets hoeft te vrezen: “Omarm en accepteer jezelf, mijn lief, het is een geschenk om hooggevoelig te zijn.’

Aartsengel Haniël zal je helpen om deze kwaliteiten te ontwikkelen, zodat wat je eerder als een last hebt ervaren, omgezet kan worden in jouw voordeel en je transformeert tot een heuse engel op Aarde. Het is voor jou belangrijk om negatieve situaties van anderen en beladen mensen zoveel mogelijk te vermijden , maar ook stoffen als medicijnen, bewerkt voedsel, suiker, zoet- en kleurstoffen, alcohol, cafeïne en nicotine en regelmatig tot rust komen.

Als hooggevoelig persoon ben je voortdurend bezig om nieuwe indrukken en kennis op te doen, waardoor de maat weleens vol is. Neem vaker vrije tijd om in verbinding met jezelf te blijven, op krachten te komen en ervaringen te verwerken. Dit kun je doen door natuurlijk, biologisch voedsel te nuttigen, de vrije natuur in te gaan, te mediteren door stil te zijn, jezelf alleen nog te omgeven met liefdevolle en vredige onderwerpen binnen relaties en daarnaast door het leed van anderen te vermijden op je werk, de televisie, radio, internet en/of in de krant.

De natuur is een krachtig hulpmiddel voor hooggevoelige personen omdat deze het vermogen bezit energieën, gevoelens en emoties te filteren, zodat alleen die van jezelf overblijven.

Deze manier kan je helpen om je hooggevoelige gave te leren

 kennen en begrijpen. Het helpt ook wanneer je misselijk bent doordat je andermans energieën hebt overgenomen om een boom vast te pakken. Vraag aan de boom of hij alle energieën van anderen die niet tot jou behoren mee de Aarde in wil nemen. Vervolgens zullen deze via de wortels van de boom in de Aarde verdwijnen, waar ze opgelost worden. Zet planten met grote groene bladeren neer in je huis. Ze zijn in staat om lichamelijke en emotionele gifstoffen te verwijderen. Plaats ook een plant in een potje op je nachtkastje, zodat deze ’s nachts alle energieën die jij hebt opgenomen kan wegnemen en oplossen.

Zeg op vragen liever niet meteen ‘ja’ om te voorkomen dat je te veel met het enthousiasme van een ander meegaat en hierdoor verzeild raakt in een negatieve situatie. Je zult als hoog gevoelige eerst moeten weten wat jijzelf wilt en niet moeten 

doen wat anderen van jou verwachten. Zo voel je beter of de situatie vertrouwd is en of iemand wel echt de waarheid spreekt en wijst je hoog gevoeligheid je de weg. Wanneer je vertrouwd geraakt met je gave zul je thuis al voorgevoelens ervaren wanneer iets niet klopt en behoeden deze voorgevoelens je ervoor dat je van je goede levenspad af zou dwalen.

Door de gave onder controle te krijgen kun je andere mensen van dienst zijn, door inzicht te geven over wat je doorkrijgt via je gevoelens bij deze persoon. Hierdoor zul je feilloos kunnen aanvoelen welke emotionele blokkades aanwezig zijn. Het zal je gaan opvallen hoeveel je weet te vertellen over de ander zonder hem of haar goed te kennen. Als hooggevoelig mens ben je in staat om klachten en gevoelens van anderen goed te doorgronden, al zul je dienen te oefenen in een goede verwoording hiervan, zodat mensen hun vrije wil behouden en niets opgedrongen wordt.POSITIEVE NOOT

Een vriendin van mij spoorde mij aan, nu ik mijn reis naar Togo, West-Afrika voorbereid, om een kaart voor mezelf te trekken. Ja, waarom niet? Ik koos de allereerste set waarmee ik de Positieve Noot gestart ben. En voilà… Ik kan mij voor een groot deel terugvinden en ik besef dat ik nog heel wat moet oefenen en nog te vaak aan mezelf twijfel.

Wat hier aangeraden wordt qua gezonde voeding, de natuur, meditatie, afzien van de media, pas ik al toe. Dat heeft een positieve verandering in mezelf teweeggebracht, nl. ik maak mij minder zorgen en kan gemakkelijker alles relativeren en een plaats geven. Ik voel dat ik omgeven wordt door liefdevolle energieën die mij inzichten willen geven of een boodschap willen doorgeven. Aan mij om hiervoor open te staan. Ik ben er mij van bewust dat we met zoveel wondermooie krachten omgeven zijn wat we niet kunnen zien, nu nog niet. Er is nog zoveel te ontdekken. Alleen dagelijkse beslommeringen houden ons tegen om op ontdekking te gaan. Terwijl dit juist het pad van bevrijding is: weten wie je bent en weten dat voor alles een reden is. Dat in elke situatie een les verscholen zit. Je groeit in bewustwording. Het mooiste van dit bewustwordingsproces, vind ik, is dat je het je medemens ook gunt om dit te ontdekken, vrij van alle oordeel, maar met een liefdevol hart.

Ik heb geen idee, wie mijn Positieve Noot werkelijk leest of wie ik hiermee bereik. Ik doe het in de eerste plaats voor mezelf, want het voelt o, zo goed. Voor de rest laat ik het over aan het Universum wie hier een boodschap aan heeft. Ik voel de drang in mijn ziel om dit gewoon te doen. Net als mijn deel in Togo, hoe moeilijk het soms is, het is en blijft een heel leerrijk avontuur dat nog niet afgewerkt is…

Fijne zondag en wie weet komt er een Positieve Noot vanuit Togo!

Dada Denyigban


Heb je een prangende vraag?

Zie je het even niet zitten?

Kies voor een persoonlijke boodschap!

Maak jouw keuze op de websitepagina:

https://www.dadadenyigban.be/spiritueel-aanbod/persoonlijke-boodschappen

Discretie verzekerd!

Wil je leren mediteren?

Dat kan.

Je hoeft je niet te verplaatsen.

We regelen het via Zoom.

Individueel of met vrienden.  Schrijf je in via de websitepagina

https://www.dadadenyigban.be/aanbod/meditaties


Dada Denyigban steunt

EMBRACING LIFE VZW

Landbouw en educatieve projecten voor jongeren in Togo, West-Afrika

Jij ook ?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.