PERSOONLIJKE BOODSCHAPPEN


Hieronder vind je verschillende kaarten sets met hun karakteristieke uitleg. Laat je intuïtie jou leiden naar de set die jou het meeste aanspreekt.

Het is absoluut geen voorspelling van de toekomst. Je kan er echter op rekenen dat de boodschappen die naar boven komen, inzichten zullen geven op wat je momenteel nodig hebt o.m. om het hoofd te bieden aan bepaalde situaties, waar je bij jezelf aandacht moet geven, enz. Het heeft de bedoeling om te leren situaties vanuit een ander perspectief te zien en je persoonlijk te ontwikkelen. 

Wel vraag ik je om ontvankelijk te zijn voor de boodschappen. Lees deze meerdere malen. Laat ze bezinken. Doe het met de intentie om het in de juiste context te begrijpen.

Als je je zorgen maakt of ergens over piekert mag je daarover altijd een vraag stellen. Ik neem dit mee op in de uitleg, zoals het mij ingegeven wordt.

Prijs: 5 € per kaart, vooraf te betalen op het rekeningnummer BE13 7330 2579 3239

In het bericht meld je het volgende:

  • jouw vraag/vragen - maximum drie! 
  • je meldt het nummer van de kaarten set en het aantal kaarten dat je wenst dat ik voor je trek. Kan je geen keuze maken uit de verschillende sets, dan laat ik mij leiden welke te gebruiken. Je bent vrij om één kaart uit verschillende sets te kiezen.                      Bijvoorbeeld: set 2 - 1 kaart + set 5 - 1 kaart + set 12 - 1 kaart

Ik mail je de kaart(en) met hun betekenis door samen met een geïnspireerde boodschap, wat mij op dat moment voor jou wordt doorgegeven.

OPGELET:  mijn toegestuurde teksten kunnen onder spam terechtkomen!OVERZICHT KAARTEN SETS


NIEUW

SET 13: DE KUNST VAN HET MANIFESTEREN ORAKEL

Aan allen die ernaar streven veranderingen teweeg te brengen voor een betere mensheid en een vreedzame wereld. Deze kaarten zijn een communicatielijn die je verbindt met je hogere zelf, je diepere innerlijke weten en de stem van je ziel. De boodschappen zijn geschreven om je te helpen je af te stemmen op het grotere universele bewustzijn dat ons allemaal verbindt en verenigt.


SET 1 - DE GESCHENKEN VAN DE AARTSENGELEN

Aartsengelen zijn trouwe dienaren van de Bron en boodschappers van Liefde. Ze zijn een uitgestoken hand die je kunt vastgrijpen, zodat je wordt ondersteund op het vaak hobbelige levenspad. Ze zullen je de ogen openen zodat je steeds duidelijker gaat merken dat je wordt omringd met positieve energieën, waardoor jouw leven aangenamer wordt.

SET 2 - HET MAGISCHE JOU ORAKEL

Het Magische in Jou Orakel bekijkt het grotere geheel in het leven. Voor die momenten waarop je 'door de bomen het bos niet kunt zien' en perspectief nodig hebt. De set is ontworpen om duidelijkheid en bevestiging te bieden. Het lijkt soms het tegenovergestelde van wat je denkt en voelt. De kaarten nodigen uit tot inzicht en zijn een spiegel voor je ziel, zodat je jezelf dieper en dieper leert kennen.

SET 3 - HET MYSTIEKE SJAMANEN ORAKEL

Voordat tijd en taal bestonden, waren er de heilige symbolen. Ze verschenen op verschillende manieren en boden hoop, lieten ons kansen zien, inspireerde ons om creatief te zijn, moedigden ons aan om sterk te zijn en ze deelden hun kennis. Als je het orakel raadpleegt, roep je krachten aan die je kunnen helpen om het heden te begrijpen, het verleden te helen en om de toekomst positief te beïnvloeden.


SET 4 - AARTSENGEL KRACHTIGE TAROT

Het is niet voldoende om antwoorden te ontvangen, je hebt ook moed, motivatie en empowerment nodig om op basis van die antwoorden beslissende stappen te nemen. Nu kunt u op een zachte manier nauwkeurige berichten ontvangen en het vertrouwen krijgen om ernaar te handelen! Je voelt je gedreven om vooruit te gaan met positieve levens-veranderingen!

SET 5 - WIJSHEID VAN HET GOUDEN PAD

Deze kaarten bieden duidelijkheid en praktische begeleiding voor veel van de uitdagende problemen in het leven. De boodschappen helpen je om boven je problemen uit te stijgen en je in staat te stellen de situaties vanuit een hoger perspectief te bekijken. Het zal je op een reis van positieve transformatie zetten wat jou moed geeft en het zal je helpen je authentieke zelf te herontdekken en je hoogste potentieel te vervullen.

SET 6 - DIERENGEEST ORAKEL

De geesten die in de natuur leven, hebben veel te delen. De geheimen van hun vergeten taal zijn nu voor je beschikbaar. Ze dringen er bij ons op aan om onze essentiële waarheid terug te winnen, dat we in de Bron zijn, verbonden met elk levend wezen op deze aarde in een verenigd bewustzijn. Met deze wijsheid kun je beter door je leven navigeren, obstakels van je waar-genomen beperkingen overstijgen en afstemmen op je oneindige potentieel.


SET 7 - ENGELEN, GODEN en GODINNEN

Die kaarten bieden jou tijdloze wijsheid en opbeurend advies om je te helpen te navigeren door de uitgestrekte oceaan van het leven. Het straalt een goddelijke, helende energie uit terwijl de boodschap je zal helpen om je te verbinden met de oneindige liefde die jou omringt. Het zal je in staat stellen jezelf te accepteren en lief te hebben voor wie je bent, om je waarheid te spreken, om je leven te helen en je ware potentieel te realiseren.

SET 8 - KUAN YIN ORAKEL

Kuan Yin, stralend van goddelijk mededogen.
Laat je inspireren door de liefdevolle aanwezigheid en de leidende stem van de godin Kuan Yin in dit unieke orakel. Deze prachtig geïllustreerde kaarten, met hart-openende begeleidende bood- schappen van het Vrouwelijke Goddelijke, zullen je dagelijks op je spirituele pad voeden en je naar een plek van innerlijke vrede en schoonheid leiden.

SET 9 - DE WIJSHEID VAN DE OUDE ORAKELS

In oude culturen werden wijzen en zieners vereerd voor hun profetische gaven waarmee ze de tekenen van de goden nauwkeurig konden interpreteren. In de loop der tijden is heel wat van hun wijsheid verloren gegaan wat hier terug te vinden is.  Met deze kaarten kan je een antwoord vinden op al je vragen. Ze creëren een band tussen je ziel en de spirituele wereld, zodat je diepste verlangens zich openbaren.


SET 10 - DE GEHEIME BOODSCHAPPEN VAN HET LICHT

De wens om vrede, liefde en vervulling te creëren zit in ieder van ons. Met de hulp van deze kaarten kun vele andere mogelijkheden in jezelf naar boven brengen en belichten. Het licht is immers een onvoorwaardelijke gids die je kan helpen om het potentieel in je ziel te versterken en te activeren.

SET 11 - HELENDE RUNEN

Het is de menselijke conditie om genezing nodig te hebben, want we zijn niet, niet een van ons, volledig gezond in lichaam en ziel. Dus een essentieel onderdeel van ons leven moet worden gewijd aan een soort 'medicijn', in de beste zin van het woord. Het probleem in de moderne tijd is dat we onvolledig genezing nastreven. We scheiden de ziekten van het lichaam met de emoties, hun betekenis en hun verbondenheid. Genezing komt door een verschuiving in ons denk- en gedragspatroon. De Runen zijn gebaseerd op de interpretaties van ons eigen leven en nodigen ons uit om  beslissingen te verankeren in een mum van tijd. Door dit te doen, belooft het niet alleen verlichting van angst, maar ook diepgaande gaven die de aanwezigheid van intuïtie, plezier, schoonheid, liefde en vroomheid van de ziel signaleren.

SET 12 - HET KRISTAL ORAKEL VAN HELENDE WIJSHEID

Al sinds de oudste tijden gebruikt de mens kristallen om de toekomst te lezen en om te helen. Gebruik hun krachtige energie als spiegel om je je ware pad te tonen en te verbinden met het deel van jezelf dat alziend en alwetend is. Het zal je helpen sturing te vinden op je levenspad en je diepe en soms verrassende inzichten geven.


Reacties

Net wat ik nodig had. Dank je wel! K.H.

Dank je wel!  Je boodschap toont mij wat te doen en hoe te leven om problemen te voorkomen. K.Q.

De juiste kaarten verschijnen altijd op het moment dat ze nodig zijn! Ook al denk je in de eerste instantie: het klopt niet... jawel hoor! Dank dat je op mijn weg gekomen bent. Dank voor de inspirerende boodschap. LdG

De boodschap is echt ontroerend. Het zijn de realiteiten waarin ik leef. Ze geven me vertrouwen en perspectieven. Dank je wel. K.Q.

Ik kan het heel goed plaatsen. Eigenlijk zou ik het moeten printen en iedere dag opnieuw lezen. M.C.