Een wijze man uit Togo gaf mij de naam DADA DENYIGBAN. Dit is Ewé, het plaatselijke dialect.

Dada betekent betekent 'moeder' en Denyigban 'vaderland'. M.a.w. "Moeder van een Natie". 

Een leven vol verrassingen heeft mij een rijkdom aan ervaringen gebracht. Na decennia lang actief kerkleven, ben ik overgegaan naar het mystieke. De 'verboden vrucht' volgens kerkinstellingen en kreeg ik interesse in oude culturen en tradities. Een heel andere leerrijke, kleurrijke en fascinerende wereld ging voor mij open!

Diverse workshops en opleidingen brengen mij nu tot het punt waarop ik mijn kennis wil doorgeven aan ieder die het wenst. 

KATHLEEN HALES

Moeder van vier kinderen en grootmoeder van twee kleinkinderen.

Oprichtster, voorzitster, bezielster van Embracing Life vzw (2009 tot op heden).

Niettegenstaande dat ik mezelf voorbij liep om mij in te zetten voor een kerkgemeenschap, ging alles fout in mijn leven. Reden genoeg om nagewezen te worden. Een gebeurtenis die mij helemaal onderuit heeft gehaald, bracht mij naar Afrika en ik bleef er hangen! En losbrekend van het verleden ben ik in mezelf beginnen keren om met mijn hart mijn missie op aarde te ontdekken en nu te volbrengen.

MIJN ZIELVERBINDING MET TOGO

SYMBOLIEK VAN DIT SCHILDERIJ: in het logo van Embracing Life vzw schilderde ik  een manneke met zijn armen reikend naar het Universum (hier rechtsboven gesymboliseerd). Koningen in Togo kwamen regelmatig samen en eindigden hun bijeenkomst met hun armen reikend naar het Universum om zegeningen af te smeken voor hun volk (links onder afgebeeld)...

Onderaan de aardse verbinding tussen de twee continenten Europa -> rechts, Afrika -> links.

Bovenaan midden, het Universum inspireert ons met ideeën, dat hier op deze wereld gerealiseerd worden, door een gebalanceerde samenwerking, éénheid tussen de twee continenten, éénheid van het mannelijke en het vrouwelijke, waaruit projecten (baby) gecreëerd, geboren worden.

Geschilderd tijdens een workshop "Schilderen vanuit mijn ziel" - 2018

MIJN TOTEMDIER - REE

SPIRITUELE BETEKENIS

Zachtmoedigheid, realisatie, zielskracht
Als bewoner van het woud leidt de ree je binnen in je innerlijke woud en als de tijd rijp is, ook weer op de juiste weg naar huis. Het innerlijke woud staat voor inwijding, onderzoek en het vinden van je kracht. Ze brengt de fijne krachten van het hart, zoals liefde, vrede, vertrouwen, onschuld, reinheid, medegevoel, vergeving en laat je zien hoe je ze tot uitdrukking kunt brengen en volgen.

Volgens de Medicijn Kaarten leren herten ons de kracht van zachtheid te gebruiken om de harten en geesten van gewonde wezens te raken die ons proberen weg te houden van de Heilige Berg

MIJN TRANSFORMATIE

is de aanleiding om mensen die zoekende zijn naar de essentie van het leven en naar zichzelf hierbij te begeleiden. Dit doe ik via mijn gaven en via  contact met mijn gidsen.